Eigen
logo
OEDZIOD

WMS 13+
WMS 13+

overleven.

Welkom op de website van Toine.

Lid van het "Genootschap OEDZIOD", VWB, Le Champion en SVU.

Na al vanaf 1984 met echtgenote Anja al vaker op de racefiets te hebben gezeten, is de liefde voor het fietsen sterker geworden in de loop der jaren. Het vervolg kwam door fietsgenoot Menco, die - als vervanging van het gezamenlijk hockeyen - propaganda heeft gemaakt voor deze schone sport en daarmee een fietsclub in het leven heeft geroepen, het genootschap OEDZIOD (voorheen een hockeyelftal van de BMHV te Baarn).

Daarnaast is Toine's fietsfanatisme onbegrensbaar geworden.
Zo fietst hij graag tijdens vakanties met Anja in de bergen, is mountainbiken zo nu en dan een nevenavontuur en zoekt hij vele uitdagingen - al dan niet met gelijkgestemden - in bekende cyclosportieve tochten (vooral in België).
Hieruit is ook zijn idee ontstaan om met de buurtbewoners een recreatieve fietsploeg "WMS 13+" op te richten, om van huis uit de weidse gebieden rondom Gouda te ontdekken. Helaas is dit door verhuizingen en andere interesses na drie jaar opgehouden.
Fietsgenoten voor diverse dagtochten zijn daarnaast Harm, Ed, Peter en Eric.

Met deze website wilt Toine eenieder die dezelfde hobby heeft meenemen in de diverse belevenissen op de fiets, wandelend, schaatsend, skiënd en wat hij nog meer privé met u wilt delen, zoals wekelijks een gedicht over fietsgerelateerde onderwerpen.

Juist voor startende fietsers is dit ook een interessante site om ervaringen op te doen. 

Het staat een ieder vrij om commentaar te leveren aan info@4-u2.nl.

De webmaster.

Toine 2007
 
Alle in deze website genoemde feiten zijn een getrouwe weergave van de fietsbelevenissen van Toine. Niets mag dan ook door derden,
  zonder akkoord vooraf van de webmaster, worden overgenomen/gekopieerd of op ander manieren vermenigvuldigd of gebruikt worden. 

                         
                                                                                                                      CYCLEPASSION
                                                                                                   4-U2Agenda


Fietsverhalen
&
Foto's


Schaatsen
&
Skiën


Beleven

Contact